Exposició de l’artista Mónica Goro

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquest projecte ha permès a l’artista explorar tant el seu món interior com l’exterior. A través de la seva experiència com a persona afectada per una malaltia minoritària, expressa a través de la seva obra els pensaments i sentiments d’una persona que viu en aquesta realitat.

El desenvolupament d’aquestes obres ha estat un passeig pel seu passat, per les situacions que ha viscut i una investigació sobre el seu futur.

Aquest projecte vol representar totes aquelles persones que estan afectades d’alguna malaltia qualificada com a “rara” i plantejar al públic que són situacions en les que es pot trobar qualsevol.

Aquest treball ha exigit un ampli procés d’investigació per poder donar una visió real i contrastada de la situació, amb la intenció de mostrar a la societat la seva condició, amb l’esperança que aquest s’hi impliqui una mica més.

L’autora agraeix a totes aquelles persones, que sent conscients o no, han col · laborat per poder desenvolupar el seu projecte i com no, a totes aquelles que estan investigant per solucionar les patologies que produeixen aquest tipus de malalties que són poc freqüents, per així oferir-los en un futur una major qualitat de vida.

Més detalls sobre l’artista a: http://www.elmuseodemonica.blogspot.com.es/